QUÈ PRETENEM FER

A continuació es mostra un resum de les comparatives del nostre dia a dia en defensa de les persones afectades per la patologia:

REBRE

Facilitar l’accés a tots els afectats per la malformació congènita de l’estat de fissura del llavi palatí, a tota la informació per facilitar la cura i la convivència amb l’afectat d’aquesta patologia.

IMPLICAR

Aconseguir des de les Administracions implicades l’organització global del tractament, passant per la creació d’equips multidisciplinaris, així com tota la cobertura econòmica.

ORIENTAR

Promoure el desenvolupament educatiu integral dels afectats i dotar-los del suport necessari en els processos d’aprenentatge i rehabilitació de la llenguatge.

PROMOURE

Articular els mecanismes precisos per promoure l’acció dels organismes públics en aquest àmbit, com a reconegut portaveu dels interessos i necessitats dels afectats i de les seves famílies.

PLANIFICAR

Promoure i coordinar la participació d’institucions públiques i privades en els plans i programes desenvolupats per l’associació.

AJUDAR

Desenvolupament de programes d’ajuda mútua i autoajuda, solidaritat, integració i participació adreçats als afectats.

COM HO ACONSEGUIREM

Com a Associació petita i jove som, tenim una missió que només podem aconseguir, que requereix un equip humà amb resultats que s’aconsegueixen en l’esperit d’equip, esforç i solidaritat:

AMB LES ADMINISTRACIONS

Mantenir contacte i reunions amb els responsables de les administracions que tinguin a veure amb el tractament integral dels afectats.

AMB LES ENTITATS

Mantenir contactes i reunions amb els responsables d’altres entitats públiques i privades que desenvolupin programes i activitats que encaixin amb les finalitats de l’associació.

INFORMANT

Recaptar i facilitar als afectats i a les seves famílies informació existent en l’administració pública i entitats privades que intervenen de qualsevol manera en el tractament dels afectats.

ACTUALITZANT-NOS

Fomentar l’ús de les noves tecnologies per al manteniment de noves informacions a afectats i familiars a través de llocs web, blogs i xarxes socials.

BUSCANT

Sol·licitud d’ajuts i subvencions per a entitats públiques o privades per al desenvolupament de programes i activitats dirigides al compliment de les finalitats de l’associació.

COL·LABORANT

Participar en els programes d’activitats d’altres institucions públiques o privades que desenvolupin programes d’activitats la finalitat dels quals sigui en la forma de les finalitats de l’Associació.

COMPARTINT

Organització de xerrades, cursos i seminaris, impartides per professionals que tenen a veure amb el tractament d’aquesta patologia.

FINANÇANT

Organització dels actes a l’efecte de l’Associació, així com d’altres amb la finalitat de recaptar fons a l’efecte de l’Associació.

Quan el nen tenia tres mesos estàvem molt perduts. Va ser contactar amb Afibal i els nostres estats d’ànim de sobte van canviar.

Daniel de Juan • Propietari de la cafeteria

Quan el seu fill té una fissura palatina pors i inseguretats, creus que ets l’única família que té, però amb l’assessorament i les experiències de la família Afibal de respirar alleujament, la motxilla pesada que està duent és drenat de pes i vostè sap que tot anirà genial.

Áurea Ruiz • Mare de nen amb fissura palatina

AIXÒ T’INTERESSA

Si ets pare, mare o familiar d’afectada o afectat…

Si vols col·laborar econòmicament amb Afibal…

Si només vols ajudar
a Afibal…

PASSA A L’ACCIÓ

Fes-te soci
Fes donació
Fes-te voluntari d’Afibal